• A szigetelésről általában

  Mit kell tudni a szigetelés előtti tennivalókról? Ebben a cikkünkben röviden bemutatjuk a legismertebb szigetelési eljárásokat, azok negatív és pozitív tulajdonságait, valamint a szigetelés előtti fontos tennivalókat.

 • Szórt habszigetelés az otthonfelújítási támogatás keretében

  Ha szórt habszigetelésen gondolkodik az otthonfelújítási támogatást mindenféleképpen érdemes igénybe vennie!

 • Szórt purhab - Fújható szigetelés

  A szórt purhab szigetelés napjaink legkorszerűbb hőszigetelési formáját jelenti. A szórt purhab tulajdonságai kiemelkedőek a többi szigetelőanyagokhoz képest.

 • Zárt cellás (kemény hab)

  Zártcellás habunkat lakóházak külső, ipari és mezőgazdasági létesítmények, tartályok és csővezetéknek, medencék és szökőkutak külső-belső víz-, hő- és hangszigetelésére ajánljuk.

  Lépésálló, felhasználási területe kimeríthetetlen, legalább 3x jobb a hőszigetelő értéke, mint a nikecellé, hőhídmentes, egyöntetű felületet képez. Minden felületre felhordható és szerkezeterősítő hatása sem elhanyagolható.

  Ha sokallja a fűtésre költött összeget, illetve nyáron a hűtésre használt energiát, akkor valószínűleg az épület szigetelése nem megfelelően hatékony. Így az energiamegtakarítást csak a szigetelés korszerűsítésével tudja elérni, mégpedig a hőveszteség megszüntetésével az épület szerkezetén.