Ha szórt habszigetelésen gondolkodik az otthonfelújítási támogatást mindenféleképpen érdemes igénybe vennie!

A szórt habszigetelés is az otthonfelújítási támogatások körébe tartozik!

Az idei évtől egy rendkívül kedvező támogatást vehetünk igénybe. Ez az OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS! Rengeteg felújításra igényelhető, ezek közé tartozik a tetőfelújítás is szórt habszigeteléssel. Tehát most mindennél kedvezőbb feltételekkel vehetjük igénybe a szórt habszigetelést.

Az igénylés feltételei szórt habszigetelés esetében is a következők:

A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy 25 év alatti gyermeket nevelő – azonos lakóhellyel rendelkező házastársak vagy élettársak közösen, együttes igénylőként – igényelheti. A szórt habszigetelésre a támogatást természetesen nagykorú, cselekvőképes személyek vehetik igénybe. A támogatást az igénylő – együttes igénylők összesen – egy alkalommal veheti igénybe. Az igényelheti továbbá, aki magyarországi tb-jogviszonnyal rendelkezik, és legalább 1 éves (akár külföldi) tb-jogviszonya van legfeljebb 30 napos megszakítással. Fontos feltétel az is, hogy ne rendelkezzünk köztartozással. Ha szórt habszigetelésen gondolkodik, mindenképp érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

A szórt habszigetelési támogatás összege

- maximum 3 millió forint,

- a számlákkal igazolt felújítási költségek legfeljebb 50%-a (vagyis 6 milliós összköltség esetében maximalizálható),

- fele-fele arányban anyagköltségre, illetve munkadíjra vehető igénybe.

Ha a szórt habszigetelést otthonfelújítási támogatás keretében szeretné kiviteleztetni forduljon bátran cégünkhöz!

Miért érdemes a szórt habszigetelést választania?

Mert hő- és vízszigetelésre is kiváló, egészségre ártalmatlan, lépésálló, terhelhető, gyorsan kivitelezhető. A szórt habszigetelés egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy nem zsugorodik, nem esik össze. A szórt habszigeteléssel megszüntethetők a hőhidak, jelentős költségmegtakarítást érhetünk el az alkalmazásával, így kiváló befektetésnek is minősül.

Szórt habszigetelés fajtái melyekre igénybe vehető a támogatás

A szórt habszigetelés felhasználhatósága sokrétű. Legyen szó tetőszigetelésről, tetőtér szigetelésről vagy lapos tető-, illetve födém, lábazat szigetelésről, a szórt habszigetelést igénybe lehet venni e támogatás keretében.