A purhabos szigetelés napjaink leghatékonyabb szigetelési formája. Gyors kivitelezéssel és rövid határidővel vállaljuk a purhabos szigeteléses megrendeléseket országszerte. A beruházsára befektetett összeg nagyon rövid idő alatt megtérül! Ne habozzon, kérje árajánlatunkat most!

 

A purhabos szigetelésről röviden

A szórt poliuretán hab egy olyan korszerű anyag, mely a felületre kifújva akár százszorosára tágul, így minden résbe bejut, ezáltal egy hőhídmentes, egyöntetű, utolérhetetlen hő- és hangszigetelést eredményez. A purhabos  szigetelés hőszigetelő értéke közel 3x jobb mint a nikecellé. Minden felületre felhordható a purhabos szigetelés és a szerkezeterősítő hatása sem elhanyagolható. 

 

Miért válasszuk a purhabos szigetelést?

Mert a purhabos szigetelés egyik legkiválóbb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező széles körben elismert szigetelési forma napjainkban. A purhabos szigetelés alkalmazásával az energiaköltségeink jelentősen csökkenthetőek. A purhabos szigetelés maximális védelmet nyújt az épületeinknek a nedvesség ellen. A kivitelezése rendkívül gyors, az egészségre ártalmatlan és nem utolsósorban a purhabos szigetelés hosszú távú bekektetést jelent.  

 

A purhabos szigetelés keresettsége napjainkban

Olyan sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik a purhabos szigetelés, hogy mindenféleképpen az egyik legkeresettebb szigetelési forma napjainkban. Néhány pozitív tulajdonság továbbá: ellenáll a penész és egyéb gombáknak, egészségre teljesen ártalmatlan, mosható-tisztítható felület, növeli az épületeink élettartamát azáltal, hogy védelmet kap a nedvességtől és a korróziótól. A purhabos szigetelés minden szilárd felületre feltapad.

 

A purhabos szigetelés környezetre gyakorolt hatása

 A purhabos szigetelés alkalmazásával jelentős energiát takarítunk meg, legyen itt szó például a fűtés és hűtésre fordított költségekről. Az energiatakarékossággal pedig a környezetünket védjük, ami napjainkban rendkívül fontos, hiszen nem mindegy mennyi energiát használunk, illetve pazarlunk. Természetesen fontos itt megemlíteni az energiatakarékosság pénzügyi vonzatát is. A purhabos szigetelés környezetre gyakorolt hatása tehát igen jelentős.