Nyitott cellás(lágyhab)

Lakóházak belső szigetelésére ajánljuk a nyitott cellás habunkat, ami a felületre kifújva százszorosára tágul, így minden résbe bejutva hőhídmentes, egyöntetű, utolérhetetlen hő- és hangszigetelést eredményez.

Továbbá kiválóan alkalmas ipari- és mezőgazdasági létesítmények, csarnokok, illetve tetők szigetelésére is. A nyitott cellás hab nem vízzáró és nem lépésálló, hangszigetelő képessége egyedülálló.Zárt cellás(kemény hab)

Zártcellás habunkat lakóházak külső, ipari és mezőgazdasági létesítmények, tartályok és csővezetéknek, medencék és szökőkutak külső-belső víz-, hő- és hangszigetelésére ajánljuk.

Lépésálló, felhasználási területe kimeríthetetlen, legalább 3x jobb a hőszigetelő értéke, mint a nikecellé, hőhídmentes, egyöntetű felületet képez. Minden felületre felhordható és szerkezeterősítő hatása sem elhanyagolható.

Ha sokallja a fűtésre költött összeget, illetve nyáron a hűtésre használt energiát, akkor valószínűleg az épület szigetelése nem megfelelően hatékony. Így az energiamegtakarítást csak a szigetelés korszerűsítésével tudja elérni, mégpedig a hőveszteség megszüntetésével az épület szerkezetén.Poliurea

A poliurea kijuttatása után egy tökéletesen vízzáró bevonatot képez, ami bizonyos mértékben rugalmas és tökéletesen kopásálló. Emellett nagymértékben véd a külső fizikai behatásokkal szemben.

Leggyakoribb felhasználásának célja a tökéletes vízzáró, kopásálló bevonat létrehozása, illetve a beton és korrózióvédelem. Magas ellenálló képességé miatt a különlegesen erős igénybevétel alatt álló felületekre javasolt az alkalmazása.