A szórt purhab szigetelés napjaink legkorszerűbb hőszigetelési formáját jelenti. A szórt purhab tulajdonságai kiemelkedőek a többi szigetelőanyagokhoz képest.

A korszerű hőszigetelés fontossága

A korszerű hőszigetelés jelentősége a legfontosabb a rezsicsökkentés, a családi házak energiafelhasználásának csökkentése szempontjából. Egyszeri nagyobb kiadást jelent a korszerű hőszigetelés kivitelezése, viszont alkalmazásával jelentősen csökken az energiafelhasználás.

Abban az esetben, ha lapostető szigetelésen gondolkodik, érdemes a szórt purhabos szigetelést alkalmazni, hiszen a legmegbízhatóbb szigetelési forma, és gyorsan kivitelezhető.

Mit kell tudni a szigetelés előtti tennivalókról? Ebben a cikkünkben röviden bemutatjuk a legismertebb szigetelési eljárásokat, azok negatív és pozitív tulajdonságait, valamint a szigetelés előtti fontos tennivalókat.

Purhab Ebben a cikkünkben a purhabos szigetelési eljárásról írunk ismét, hiszen sosem lehet elég részletezni a purhab pozitív tulajdonságait!

A purhabos szigetelés napjaink leghatékonyabb szigetelési formája. Gyors kivitelezéssel és rövid határidővel vállaljuk a purhabos szigeteléses megrendeléseket országszerte. A beruházsára befektetett összeg nagyon rövid idő alatt megtérül! Ne habozzon, kérje árajánlatunkat most!

A födém szigeteléseknél nagyon gyakori probléma a beázás és a hőveszteség. A hőveszteség problémája 70%-ban a födém szigetelés rossz kivitelezéséből vagy hiányából ered.... Erre kínálunk mi profi megoldást! Vállaljuk a könnyűszerkezetes és gerenda valamint a tégla és vályog födém szigeteléseket országszerte. 

Ebben a cikkünkben a tetőtér és tetőszigeteléssel kapcsolatban osztunk meg néhány fontos dolgot! A purhabbal történő tetőtér és tetőszigetelés egyéb szigetelési eljárásokhoz képest rendkivül gyorsan kivitelezhető, és ami a legfontosabb a purhab nem ártalmas az egészségünkre. Érdemes átgondolni!