A csarnokszigetelés purhabbal napjaink leggyakrabban alkalmazott szigetelési eljárása

Csarnokszigetelés purhabbal kivitelezése

A csarnokszigetelés purhabbal illetve az ipari és mezőgazdasági csarnokok szigetelése a szórt purhabos eljárással viszonylag rövid időn belül kivitelezhető. Azonban a kivitelezéshez állványozásra van szükség, tulajdonképpen a csarnokszigetelés purhabbal eljárásnak ez a legtöbb időt igénybevevő része. 

Csarnokszigetelés purhabbal előnyei

A csarnokszigetelés purhabbal mindenképpen az egyik leggyorsabban kivitelezhető szigetelési eljárás. Ez azért fontos, mert ezeknek a létesítményeknek a kihasználása mindennapos, tehát a gyors szigetelés a legjobb megoldás. A csarnokszigetelés purhabbal eljárás az mindenképpen az egyik legtartósabb szigetelés napjainkban.

 

Csarnokszigetelés purhabbal technológiája

A csarnokszigetelés purhabbal technológiával egyszerre kivitelezhető a csarnok hő- illetve vízszigetelése. Ha a csarnokszigetelés purhabbal technológiát választja biztosan eltűnik a korábbi páralecsapódás valamint az esetleges beázások is megszűnnek. A purhabos szigeteléssel a csarnokok esetében is teljesen egybefüggő felület alakítható ki, így a csarnoktető korábbi hibái is "eltűnnek". A csarnokszigetelés purhabbal rendkívül keresett napjainkban, kérje árajánlatunkat lépjen kapcsolatba velünk!

 

Csarnokszigetelés purhabbal országszerte

Az ipari csarnokok anyagai általában a hullámlemez, illetve a szendvicspanel. Ezeknek az anyagoknak az illeszkedése soksor nem megfelelő. Erre a problémára tökéletes megoldást nyújt a csarnokszigetelés purhabbal technológia, hiszen e technológia nyújtja a legtökéletesebb toldás- és illesztésmentes szigetelést. Csarnokszigetelés purhabbal országszerte gyors és szakszerű kivitelezéssel!