• Födém szigetelés

  A födém szigeteléseknél nagyon gyakori probléma a beázás és a hőveszteség. A hőveszteség problémája 70%-ban a födém szigetelés rossz kivitelezéséből vagy hiányából ered.... Erre kínálunk mi profi megoldást! Vállaljuk a könnyűszerkezetes és gerenda valamint a tégla és vályog födém szigeteléseket országszerte. 

 • Korszerű hőszigetelés

  A korszerű hőszigetelés fontossága

  A korszerű hőszigetelés jelentősége a legfontosabb a rezsicsökkentés, a családi házak energiafelhasználásának csökkentése szempontjából. Egyszeri nagyobb kiadást jelent a korszerű hőszigetelés kivitelezése, viszont alkalmazásával jelentősen csökken az energiafelhasználás.

 • Lapostető szigetelés

  Abban az esetben, ha lapostető szigetelésen gondolkodik, érdemes a szórt purhabos szigetelést alkalmazni, hiszen a legmegbízhatóbb szigetelési forma, és gyorsan kivitelezhető.

 • Szórt purhab - Fújható szigetelés

  A szórt purhab szigetelés napjaink legkorszerűbb hőszigetelési formáját jelenti. A szórt purhab tulajdonságai kiemelkedőek a többi szigetelőanyagokhoz képest.

 • Zárt cellás (kemény hab)

  Zártcellás habunkat lakóházak külső, ipari és mezőgazdasági létesítmények, tartályok és csővezetéknek, medencék és szökőkutak külső-belső víz-, hő- és hangszigetelésére ajánljuk.

  Lépésálló, felhasználási területe kimeríthetetlen, legalább 3x jobb a hőszigetelő értéke, mint a nikecellé, hőhídmentes, egyöntetű felületet képez. Minden felületre felhordható és szerkezeterősítő hatása sem elhanyagolható.

  Ha sokallja a fűtésre költött összeget, illetve nyáron a hűtésre használt energiát, akkor valószínűleg az épület szigetelése nem megfelelően hatékony. Így az energiamegtakarítást csak a szigetelés korszerűsítésével tudja elérni, mégpedig a hőveszteség megszüntetésével az épület szerkezetén.