A födém szigeteléseknél nagyon gyakori probléma a beázás és a hőveszteség. A hőveszteség problémája 70%-ban a födém szigetelés rossz kivitelezéséből vagy hiányából ered.... Erre kínálunk mi profi megoldást! Vállaljuk a könnyűszerkezetes és gerenda valamint a tégla és vályog födém szigeteléseket országszerte. 

 

Födém szigetelés, elég volt a hőveszteségből!

A födém szigetelés hiányossága miatt túl sok lesz a fűtésszámla, magasak az energia költségek. A hőveszteség megszüntetésével (ami profi födém szigeteléssel érhető el) az energia 70%-át meg tudja tartani és lényegesen olcsóbb lesz a fűtésszámlája. Egyszeri befektetés mely évekig spórol Önnek! A purhabos födém szigeteléssel a hőveszteség gyakorlatilag teljesen minimális lesz.

 

A födém szigetelésének fontossága

A hő jelentős része a födém szigetelés hiányosságai miatt vész kárba. Így kiemelten fontos a födém szigetelésének korszerűsítése! Ha úgy érzi, hogy jelentős energiapazarlás jelentkezik az épületben, a födém szigetelését mindenképpen kell korrigálni. A purhabos födém szigetelés kiemelt pozitív tulajdonságai, hogy tökéletesen vízzáró és lépésálló felületet képez.  

 

A födém szigetelés alkalmazási területei

A purhabos födém szigetelés tökéletesen alkalmazható az alábbi területeken: könnyűszerkezetes fa födém, beton födém, vályog födém és tégla födémek esetén. Tehát nem csak az új építésű házak födém szigeteléseire, hanem a régebbi kivitelezésű födémekre is tökéletesen alkalmazható.