Ebben a cikkünkben a tetőtér és tetőszigeteléssel kapcsolatban osztunk meg néhány fontos dolgot! A purhabbal történő tetőtér és tetőszigetelés egyéb szigetelési eljárásokhoz képest rendkivül gyorsan kivitelezhető, és ami a legfontosabb a purhab nem ártalmas az egészségünkre. Érdemes átgondolni!
 

A tetőtér és tetőszigetelések purhabbal

 
A poliuretán hab felhasználási területe széleskörű. ️Hazánkban főként a tetőtér és tetőszigeteléseknél alkalmazzák. 
 

A purhabos tetőtér és tetőszigetelés eredményessége

A tetőtér és tetőszigetelésének napjaink legeredményesebb szigetelési módszere a szórt habszigetelés!

 

Tetőtér és tetőszigetelés előnyei

A purhabbal történő tetőtér és tetőszigetelével egész évben érezhető lesz a javulás otthonában, nyáron a klimatizálás költségei, télen pedig a fűtés költségei lesznek jelentősen alacsonyabbak. A meleg nyári időszakban a tető szerkezete rendkívüli módon felmelegedhet. A purhabos szigetelés ezt a felmelegedést jelentősen csökkenti!

 

Tetőtér és tetőszigetelés eredményessége

A purhabos tetőtér és tetőszigeteléssel éves szinten akár 70 %-os energiamegtakarítást is el lehet érni, ami több 10, illetve 100 ezer Ft-os megtakarítást jelent, attól függően, mekkora ingatlanról van szó! Egyszeri befektetéssel hosszú távú költségmegtakarítást érhetünk el a tetőtér és tetőszigetelésével!

 

Tetőtér és tetőszigetelés kontakt

 
Keresse cégünket az alábbi előrhetőségek bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére, legyen szó akár tetőtér és tetőszigetelésről vagy egyéb purhabos szigetelésről!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
📞06705126392📞